Φιλοσοφία

Η 3DMedWorld ιδρύθηκε το 2019 από τον Μανώλη Μπαμπάτσικο ως αποτέλεσμα ενός προσωπικού οράματος να μεταδώσει την ιατρική πληροφορία σε όλον τον κόσμο με τον πιο έγκυρο, επικοινωνιακό και φιλικό τρόπο. 

Έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία στον επαγγελματικό κόσμο του 3D Animation συμπεριλαμβανομένου τη συνεργασία του με τη Warner bros. και ποικίλες εταιρείες παγκοσμίως ως freelancer, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, με σκοπό να πραγματοποιήσει το όραμά του. 

Ο στόχος της εταιρείας είναι η πλήρης κάλυψη ολοκληρωμένων ψηφιακών παροχών στον τομέα της Υγείας. Σε διάστημα 2 ετών η εταιρεία συνεργάζεται σταθερά με πάνω από 40 ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, ιδιωτικές εταιρείες και Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Το βασικό προϊόν της 3DMedWorld είναι οι εξατομικευμένες λύσεις οπτικοποίησης και προσομοίωσης ιατρικών διαδικασιών, χειρουργικών επεμβάσεων και λειτουργίας ιατρικών μηχανημάτων και φαρμάκων μέσω συνδυασμού εξειδικευμένων προγραμμάτων φωτορεαλιστικής τρισδιάστατης απεικόνισης. Απευθύνεται σε όλους τους τομείς που ανήκουν στον τομέα της Υγείας, ιατρούς, ιδιωτικές κλινικές, νοσοκομεία και Πανεπιστήμια.

Ο βασικότερος στόχος των υπηρεσιών της 3DMedWorld είναι η εκπαίδευση φοιτητών ιατρικών σχολών και ειδικευομένων ιατρών, η επιμόρφωση των ασθενών σε βασικές ιατρικές διαδικασίες, η προώθηση των ιατρικών υπηρεσιών των ιατρών και καθηγητών καθώς και των  καινοτόμων τεχνικών που αναπτύσσονται στη διάρκεια του χρόνου σε νέες επεμβάσεις. Η πληροφορία να είναι μεταδοτική, έγκυρη, φιλική και εύπεπτη προς τον κάθε θεατή. 

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία της επιχείρησης αλλά και της φιλοσοφίας της είναι το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας. Αυτό επιτυγχάνεται άψογα με την ψηφιακή παρακαταθήκη που δίνεται ως ιατρικό εκπαιδευτικό υλικό στον καθημερινό και μέσο θεατή.

Ενώ στην αρχή υπήρχε επιφυλακτικότητα γιατί ήταν κάτι άγνωστο για τους περισσότερους, κατάφερε με σταθερά βήματα να βοηθήσει τους ιατρούς να διαπιστώσουν εκ του αποτελέσματος πόσο βοηθητικό εργαλείο ήταν στα χέρια τους αυτά τα video.  Από τότε πέτυχε να συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς χειρουργούς, ιατρικές και τεχνολογικές εταιρείες και νοσοκομεία.

Κέρδισε τα βραβεία της πιο καινοτόμου λύσης κατά τη διάρκεια των βραβείων Digital Expo 2019 καθώς και του Digital Expo Health Hackathon 2019.

el