Ιστολόγιο

Διαφημιστικό του Hackathon Mentors

Είναι μεγάλη τιμή για τον Μανώλη Μπαμάτσικο, τον ιδρυτή της 3DMedWorld, να είναι ένας από τους μέντορες που θα βοηθήσει φοιτητές να παρουσιάσουν την ιδέα τους στο Hackathon Pre-event του πρώτου TEDx του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στο Hackathon Pre-event powered by Kovald καταρτισμένοι innovators θα λειτουργήσουν ως μέντορες σε φοιτητές που θα παρουσιάσουν την ιδέα τους σε μία επιτροπή καθηγητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Το Hackathon Pre-event powered by Kovald του πρώτου TEDx του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής είναι η απόλυτη εμπειρία διάδοσης καινοτόμων ιδεών και είναι γεγονός! Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Hackathon Pre-event powered by Kovald του TEDx Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Είναι η πρώτη φορά που ένας διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί μέσα στα πλαίσια διοργάνωσης ενός ελληνικού TEDx event. Ο διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Hackathon πραγματοποιείται στα πλαίσια της διοργάνωσης του πρώτου συνεδρίου του TEDx University of West Attica, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά το τέλος Ιουνίου διαδικτυακά.

el