Η Ομάδα μας

Μανώλης Μπαμπάτσικος

Ο Μανώλης Μπαμπάτσικος

Ο Μανώλης Μπαμπάτσικος είναι Senior 3D Artist και στέλεχος ανάπτυξης επιχειρήσεων με έντονο ενδιαφέρον σε έργα 3D Medical Animation που ειδικεύονται στην προσομοίωση όλων των τύπων χειρουργικών επεμβάσεων. Ξεκίνησε την εκπαιδευτική και επαγγελματική του σταδιοδρομία με προπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη και έπειτα συνέχισε με Μεταπτυχιακό στα Ψηφιακά Οπτικά Εφέ στο Πανεπιστήμιο του Κεντ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στη συνέχεια, άρχισε να κυνηγά ένα προσωπικό όνειρο-στόχο για το πώς να συνδυάσει νέες τεχνολογίες οπτικοποίησης 3D γραφικών με τον ιατρικό κόσμο και να δημιουργήσει διαδραστικές εφαρμογές και βίντεο για ποικίλους επαγγελματικούς και εκπαιδευτικούς τομείς στον τομέα της Υγείας.

Κατέχει 12+ έτη εμπειρίας ως 3d Artist και έχει εξειδίκευση στα visual effects τα τελευταία 8 έτη.

Εργάστηκε 2 έτη στην εταιρία Warner bros στα LEGO Games ως Visual Effects Artist, κερδίζοντας το 1ο παγκόσμιο βραβείο Bafta. 

Κατέχει πολυετή εμπειρία σε 3D ταινίες μικρού μήκους και διαφημίσεις σε όλο τον κόσμο.

Τα τελευταία 5 έτη έχει συνεργαστεί με ιατρούς, καθώς επίσης και με επιστήμονες, ερευνητές και επαγγελματίες Πανεπιστημίων, δημιουργώντας διάφορα ιατρικά έργα Animation για την επίτευξη του εκάστοτε σκοπού.

Εξειδικεύθηκε στον συγκεκριμένο τομέα έχοντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα χειρουργών στην Ελλάδα. Η επαγγελματική του καριέρα εξελίχθηκε μέσω της συνεργασίας του με την ORamaVR, ως Διευθυντής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων. Στόχος του ήταν να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση στην ιατρική εκπαίδευση VR σε νέους χειρουργούς και εκπαιδευομένους. 

Το 2019 εκπλήρωσε το όνειρό του να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία με την ονομασία 3DMedWorld και μαζί με την ομάδα του έχει ως κύριο στόχο να δημιουργεί καινοτόμες δουλειές εξυπηρετώντας τις ανάγκες της Υγείας.

Κώστας Μακροζωνάρης

Σπουδές 3D Animation και εξειδίκευση στο 3D Medical Animation, εμπειρία ως 3D VR Games Art Designer 1+ χρόνος και ως 3D Medical Animation Modeller & Lighting Artist 2+ χρόνια

Ο Κώστας Μακροζωνάρης
Η Βασιλική Αντώνογλου

Βασιλική Αντώνογλου

Σπουδές 3D Animation, εμπειρία ως 3D VR Games Art Designer 1+ χρόνος και ως 3D Medical Animation Artist 2+ χρόνια

Γιώργος Ντόβας

3D Animation & Motion Graphics Designer 5+ χρόνια εμπειρία και 1+ χρόνος ως 3D Medical Animation Artist

Ο Γιώργος Ντόβας
el